Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

Aldrig været en spiller som Stephen Curry

"Stephen Curry er den mest unikke spiller, jeg nogensinde har set i alle mine år i NBA," forklarer Warriors TV-analytiker Jim Barnett på KNBR 680-AM torsdag formiddag. "Du tager kombinationen af ​​boldhåndtering færdigheder og skydefærdigheder, der har aldrig været en spiller som Stephen Curry." NBA Trøjer til salg online shop.

Han hævede sit spil til et andet niveau sidste sæson, i gennemsnit 23,8 point og 7,7 hjælper og bryder sin egen enkelt sæson rekord ved at lave 286 treys. Han vandt MVP'en i et jordskred og blev udnævnt til First-Team All-NBA. Endvidere førte han krigerne til deres første NBA-titel siden 1975.

Gennem fem kampe i denne sæson, er han i gennemsnit en liga-bedste 35,8 point på 57,4 procent skyde, herunder en latterlig 51,9 klip fra hinsides buen. Du kan også købe Stephen Curry NBA Trøjer for at vise din støtte.

"Jeg er overbevist om, og det var jeg ikke sikker på, men han er den bedste skydespil, jeg nogensinde har set," sagde Barnett. "Han er en meget bedre skytter end Pistol Pete ... Pistol kunne skyde fra lang rækkevidde, men han var en smule strikket. Steph er mere i overensstemmelse med det skud."


Products related to this article