Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

Antetokounmpo, Harris vinder NBA-spillere i måneden til November

Milwaukee Bucks superstjerner Giannis Antetokounmpo og Los Angeles Clippers lille fremad Tobias Harris er blevet kaldt Kia NBA-spillere i måneden for oktober og november. Både Giannis Antetokounmpo og Tobias Harris satte op stjernernes tal, mens de førte deres respektive hold til imponerende måneder. NBA Trøjer til salg online shop.

I weekenden sagde hovedstræner David Fizdale, New York Knicks, at Giannis Antetokounmpo er den bedste spiller i NBA, og det er svært at ikke være enig med ham. I 21 spil i denne sæson er den gennemsnitlige 27,6 point, 13,2 rebounds og 6,0 assists per spil for Bucks, mens man skyder en blærende 57,8 procent fra banen. Du kan også købe Milwaukee Bucks Trøje for at vise din støtte.

Tobias Harris er i mellemtiden fortsat en af ​​de mest undervurderede spillere i NBA. Den 26-årige scoring fremad er gennemsnitlig 21,4 point, 8,5 rebounds og 2,4 assists per spil og skyder 51,6 procent fra gulvet, 42,9 procent fra 3-punkts linjen og 83,6 procent fra velgørenhedstriben. Harris 'stjernespil er en stor grund til, at Clippers er bundet til Denver Nuggets for førstepladsen i den hårde vestlige konference. Los Angeles Clippers Trøje med høj kvalitet!