Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

Billige Houston Rockets Trøje, NBA Basketball Trøjer Houston Rockets

Af alle de nye parringer, der vil dukke op efter NBAs utroligt hektiske sommer, er der ingen der er så interesseret som Russell Westbrook, der slutter sig sammen med James Harden med Houston Rockets.Billige Basketball Trøjer til salg online butik.

De to højdrevne vagter har tegnet sig for fire af de sidste fem scorende mesterskaber, og to af de sidste tre MVP-priser, og at bringe dem sammen er den slags gal-videnskabsbevægelse, der har gjort Daryl Moreys navn i Houston-kontoret. Du kan også købe Houston Rockets Basketball Trøjer i vores butik.

Det er sandt, at Westbrook vil tage nogle bekymringer over for Houston. Han vil bringe flere hurtige pauser til et hold, der var meget effektiv i overgangen, men ikke kom ud og løb nok. Han vil også være en fremragende rebounder, en svag svaghed for sidste års hold.

Dette var en udfordring for træner Mike D’Antoni at klare sig med Harden og Paul, og det bliver ikke lettere med Westbrook. Han vil forskyde minutterne fra sine to stjernevagter, så Harden kan opsøge halvvejsforsvar, og Westbrook kan skubbe tempoet, når Harden er på bænken.