Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

Chicago Bulls forsvar bliver bedre

For det meste nyder Chicago Bulls opstigningen af ​​Zach LaVine og ellers markerer tiden, indtil flere vigtige spillere vender tilbage fra skade. NBA Trøjer til salg online shop.

Der har været tegn på defensiv forbedring i den sidste uge eller deromkring. I det mindste på papir er ting blevet forbedret. Bulls forsvar forsvarer stadig ofte øjenprøven. Du kan også købe Chicago Bulls Trøje i vores butik.

Ser man på tallene i løbet af de sidste seks spil, placerer tyverne faktisk femtedel i NBA i defensiv field-goal-procent på .436. New York skød 38,7 procent mandag i dobbelt-overtidstab til Bulls, mens topscorer Tim Hardaway Jr. blev sidelinjet af en rygskader. Chicago Bulls Trøje Børn med høj kvalitet!

I løbet af samme periode rangerer tyskerne 14 i point tilladt på 110.0 og 12 i defensiv bedømmelse, hvilket er point tilladt pr. 100 besiddelser.

Det er ikke dårligt i betragtning af seks-spændingsspillet omfatter tabet til Golden State, hvor Bulls overgav 149 point og bogstaveligt set så, da Klay Thompson satte en NBA-post med 14 3-pointers.