Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

Det gør Lakers muligvis, hvis de vinder mesterskabet

Ifølge en rapport fra Lakers og holdreporter Harrison Faigen, hvis Lakers vinder NBA-mesterskabet denne sæson, vil holdet ikke være i stand til at afholde en parade med titusinder af fans, som de gjorde i tidligere år, fordi Los Angeles stadig forbyder store sammenkomster. Billige Basketball Trøjer På grund af den nuværende indvirkning af den nye kroneepidemi er det sandsynligt, at dette forbud ophæves inden 2020. Lakers ejer, Jenny Buss, har dog sagt, at hvis Lakers vinder mesterskabet, vil holdet komme op med en sikker måde at fejre på.

Det er værd at nævne, at Lakers ejer Jenny Buss allerede har beskrevet fejringstilstanden, hvis Lakers vinder mesterskabet: "Hvis vi er heldige at vinde mesterskabet, tror jeg, at Lakers fans skal være sikre på, at vi får alle til at Jeg føler noget at forbinde med holdet og fejre sikkert. Fordi, som du sagde, er vi i en epidemi, og det er forbudt at afholde store sammenkomster. Vi vil sikre alles sikkerhed. "

Med hensyn til den måde, som Lakers fejrer, gav Harrison sine egne forslag: 1. Det kan gøres på en virtuel måde. Hvis Lakers ikke kan nå ud til at interagere med fansen, mens de kører til Staples Center, skal i det mindste den måde, spillerne og trænerne holder taler på i den sidste fase af paraden, bevares, og vejen til at tale med fansen på en virtuel måde Basketball Trøjer Los Angeles Lakers Organiser planlagte Instagram Live-møder, så hver spiller kan bruge en forudbestemt tid på at interagere med Lakers fans. Men for de nuværende Lakers er det spørgsmål, de skal overveje mest, hvordan man vinder G5.