Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

Dirk Nowitzki øjnene december for at starte sin 21. årstid

Dirk Nowitzki var klar til at tage retten onsdag aften - i halv tid for en ceremoni, hvor Dallas Mavericks-stjernen blev præsenteret en nøgle til byen af ​​borgmesteren i Dallas, Mike Rawlings. Basketball Trøjer til salg online shop.

Hvad angår hvornår den 7-fods tyske rekord 21-årstid med samme franchise vil begynde efter en længere end forventet genopretning fra ankeloperation for syv måneder siden, sagde Nowitzki målet er engang i december. Du kan også købe Dirk Nowitzki Trøje for at vise din støtte.

Den 13-tiden All-Star havde operation for at fjerne bensporer fra hans venstre ankel lige før slutningen af ​​2017-18 sæsonen. Nowitzki var på planlægning for at være klar til starten af ​​denne sæson, før et tilbageslag førte til senesår lige før træningslejrens start i september. Dallas Mavericks Trøje med høj kvalitet!

Nowitzki sagde: "Det er bare svært, når jeg ikke har gjort meget i otte uger, og der er en 40-årig, der startes helt fra bunden for at forsøge at komme i form igen for at spille NBA-minutter. Forhåbentlig snart. Forhåbentlig, et sted i december jeg "Jeg er klar, og kroppen vil reagere på den rigtige måde."

NBA Basketball Trøje Børn Dallas Mavericks 2018 Dirk Nowitzki 41# Association Edition