Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

Er det på tide, at Rockets begynder at fortryde Chris Pauls kontrakt?

Houston Rockets gav Chris Paul en fireårig max kontrakt denne offseason. Han har kæmpet for at starte sæsonen, er det tid til at begynde at beklage denne kontrakt? Houston Rockets Trøje til salg online shop.

Det var noget, han helt sikkert tjente og penge, som Rocketsne helt sikkert skulle gøre efter den succes, som holdet havde i sidste år med Paul, der førte vejen sammen med James Harden. De skabte en af ​​de bedste backcourt tandems i hele ligaen. Du kan også købe James Harden Trøje i vores butik.

Næsten alle aspekter af Pauls spil er på en karriere lav bortset fra minutter og stjæler. Hans skydespark har været ude for hovedparten af ​​året, og tallene viser det fra hans feltmål procent til hans free throw procent. Chris Paul Trøje med høj kvalitet!

 Så er det tid til at begynde at fortryde en fireårig, maksimal forpligtelse til denne 33-årige? Ikke helt. Paul producerer stadig godt, og det er tidligt i sæsonen stadig. For dette år er denne kontrakt fint, og det er, hvad Houston Rockets måtte gøre efter sidste sæson. Men fremadrettet kunne dealen se meget værre ud.