Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

Giannis Antetokounmpo, Stephen Curry favoritter til at vinde NBA MVP i 2020

Giannis Antetokounmpo er en af de unge stjerner i ligaen og er klar til at skabe en stor arv i NBA. Efter at have vundet sin første nogensinde mest værdifulde spiller-pris sidste sæson, er Milwaukee Bucks nummer 34 Billige Basketball Trøjer ejer favoritten til at gentage trenden og vinde sin anden MVP-pris i sæsonen 2019/20.

Westgate Las Vegas Superbook odds for den kommende sæson er blevet afsløret med Antetokounmpo som en 3/1 favorit til at vinde prisen i ryggen til ryggen. Tæt på ham følger Golden State Warriors 'Steph Curry med 4/1 odds for at vinde sit tredje nogensinde MVP. Stephen Curry Basketball Trøjer til salg online butik.

Mange mener, at Steph Curry har en meget bedre chance for at vinde sin tredje MVP-pris, da han vil være første gang, han spiller med Kevin Durant siden 2016. Warriors vil også mangle Klay Thompson i en længere periode på grund af knæskade, han led i finalen Game 6 matchup mod Toronto Raptors. Franchisen mangler meget af deres stjernekraft, der har fået dem til, hvor de er i dag, men der har altid været en konstant, og det er Curry.