Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

James Harden navngav NBA Western Conference-afspiller i måneden for januar

NBA meddelte, at Houston Rockets Guard James Harden blev kaldt KIA NBA Western Conference Player af måneden for januar. Det er den anden lige måned, han har modtaget ære og syvende gang i sin karriere, som alle kommer som en Rocket. Det er det meste af enhver spiller i franchise historie. Billige Basketball Trøjer til salg online shop.

For måneden, Harden gennemsnit 43,6 point, 8,7 rebounds, 7,6 assists, 2,07 stjæler og 1,21 blokke. Ifølge Elias Sports Bureau, der markerede det syvende højeste scoring gennemsnit i en enkelt måned i NBA historie med mindst 10 spil spillet. Wilt Chamberlain har de seks øverste pladser. Du kan også købe James Harden Basketball Trøjer for at vise din støtte.

I sidste sæson blev Harden navngivet NBAs mest værdifulde spiller efter at have ført Rockets til en franchise-rekord 65 sejre. Han sluttede anden i afstemning for prisen i både 2014-15 og 2016-17. Harden er den eneste spiller, der skal være en enstemmig All-NBA First Team-valg i hver af de sidste to sæsoner.