Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

Kobe og Gigi forudsagde begge Lakers at vinde

Pelinka deltog i en podcast på ESPN og talte om Lakers 'rejse til mesterskabet. Samtidig sagde han også, at Kobe og hans familie havde givet ham en masse opmuntring, og både Kobe og Gigi havde forudsagt, at Lakers ville vinde i år. Vind mesterskabet. Siden denne sæson har Kobe set to Lakers-spil på scenen. På det tidspunkt fortalte han det tykke øjenbryn, at Lakers ville vinde denne sæson. Kobe er ikke den eneste person i Bryant-familien, der tænker sådan. Den 13-årige anden datter, Jaina, forudsagde også det samme. Billige Basketball Trøjer Pelinka afslørede i showet, at da Gigi gik til Staples Center for at se et spil, havde han sådan en snak med sig selv.

Pelinka huskede: "Jeg kan huske, at Gigi så på mig, hun sagde" Onkel P (onkel Pelinka), vi vinder mesterskabet i år ", jeg sagde" Gigi, hvorfor tror du det? "Hun sagde," du er defensiv Har fordelen ved højde og størrelse såvel som atletisk evne. I slutspillet bliver skydning af trepegere svær, kurven ser ud til at blive mindre, spillerne vil føle presset, og din størrelse og storskala defensiv evne kan Kontroller kurven ... andre hold kan ikke let score foran dig. Du vinder mesterskabet. '"

Derudover tvivlede Pelinka engang på sig selv og bekymrede sig for, at Lakers kunne vinde i år, især i kvartfinalen. Pelinka sagde, at livet i divisionen ikke er let. På samme hotelværelse. At blive i 100 dage, som Pelinka sagde, er en slags psykologisk lidelse. Under sådanne omstændigheder havde Kobes enke, Vanessa, stor indflydelse på ham. Pelinka sagde: "Vanessa er stadig en af ​​mine bedste venner. Hun vil ringe og til tider videregive Kobe. Basketball Trøjer Los Angeles Lakers Den forrige kortfilm gav mig til at lade mig høre Kobes stemme, hvilket fik mig til at føle, at Kobe er tilbage til mig. ”