Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

LeBron James fortsætter med at lede All-Star-fans i de seneste afkast

LeBron James fortsætter med at lede alle NBA-spillere i fanen for 2019 NBA All Star-spillet, hvilket viser, at han vil være en all-star-kaptajn for andet år i træk. Billige Basketball Trøjer til salg online shop.

NBA annoncerede deres seneste afkast samt en fremtidig dato for NBA All-Star Draft den 7. februar. Den næst nærmeste spiller til James i fanafstemningen er Milwaukee's Giannis Antetokounmpo, som er omkring 150.000 stemmer bag James. All-Star kaptajnerne vil være de to spillere, der leder deres respektive konferencer i afstemning, så det ligner Team LeBron vs Team Giannis. Du kan også købe LeBron James Basketball Trøjer til at vise din støtte.

Det andet spørgsmål omkring All-Star-spillet, i hvert fald hvad angår LeBron, er, om han vil være i stand til at deltage i det hele taget. LeBrons folk og Luke Walton sætter ikke forventninger til en forestående tilbagevenden, hvilket kan betyde, at James måske ikke er klar til at vende tilbage, når All Star-spillet spilles. Men selvom James er skadet og ikke kan spille i selve spillet, ville han stadig være en af ​​to kaptajner.