Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

Lone Ranger opvarmningstræning, Dong Qiqi smuk udseende

Den 6. juli træner Dallas Mavericks igen i holdet, holdets kerne Luca Doncic viste sit sjove talent i træning. Dong Qiqi spillede faktisk akrobatik i træning. Han dukkede op med en hvid pind,Basketball Tøj NBA og Lone Ranger-embedsmanden tilføjede også specialeffekter til det. Scenen var meget levende og morsom.

Vi kan se, at East Cicci er meget let at lege med denne hvide pind.Når han har tilføjet specialeffekter, får det ham til at ligne Jedi-mesteren, der bærer lyssabel i filmen "Star Wars". På nuværende tidspunkt er træningsstemningen i Lone Ranger-teamet meget harmonisk. For et par dage siden var Doncic iført en lyserød træningsuniform på banen, og han syntes at føle, at han blev federe. Billige Dallas Mavericks NBA Trøjer Mænd Doncic sagde imidlertid, at han var i god form og ser frem til rematch, fordi han savnede basketball så meget.

Siden denne sæson, under ledelse af East Cic, er Lone Ranger's rekord meget god. De rangerede syvende i den vestlige konference med en rekord på 40 sejre og 27 tab, og trak kun det sjetteplacerede mosaiske hold og Oklahoma City Thunder med 1,5 sejre, så de har stadig en chance for at overgå disse to hold.