Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

Ombygning Chicago Bulls er i bedre sted

John Paxson insisterede på, at Chicago Bulls er i en god position. Og Bulls 'øverste leder håber, at de aldrig er her igen. NBA Trøjer til salg online shop.

"Vi gjorde i år, hvad vi følte var i Bulls interesser på lang sigt," sagde Paxson torsdag. "Det er ikke en situation, som nogen af ​​os vil nogensinde være i igen. Det går imod alt som en konkurrencedygtig person, som du tror på, men det er den måde, systemet er oprettet på. For at være meget ærlig tror vi, vi har gjort det er den rigtige vej. " Du kan også købe Chicago Bulls Trøje for at vise din støtte.

Bulls gik 27-55, deres værste rekord siden 2003-2004 sæsonen, og savnede playoffs for anden gang om tre år. Men de holder kursen efter at have gået i gang med at genopbygge. Chicago Bulls Trøje Børn med høj kvalitet!

Paxson, Chicagos eksekutivdirektør for basketballoperationer, roste træneren Fred Hoiberg og sagde, at han vil "absolut" vende tilbage til en fjerde sæson. Han sagde, at det meste af roster vil være tilbage "fordi vi er på vej i den rigtige retning" og kaldte dette "lige så vigtigt en sommer som vi har haft i meget lang tid."


Products related to this article