Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

Russell Westbrook er anden i NBA i point oprettet pr spil

Russell Westbrook er anden i NBA bag James Harden i point oprettet pr. Spil, ifølge NBA.com. NBA Trøjer til salg online shop.

Staten kombinerer en spillers point scoret pr. Spil og de point en spiller skaber ved hjælp af hvert spil. Harden fører NBA med 49,4 point oprettet pr. Spil med Westbrook i sekund ved 44,5 pr. Spil. Du kan også købe Russell Westbrook Trøje for at vise din støtte.

Harden er i gennemsnit en karrierehøj 31,5 point pr. Spil, mens han skaber 17,9 point pr. Spil ud af hans assister. Westbrook er i gennemsnit 23,2 point pr. Spil og skaber 21,3 point pr. Spil ud af assists, som er nummer to i NBA. Oklahoma City Thunder Trøje med høj kvalitet!

Med Westbrook på gulvet er Oklahoma City Thunder på deres bedste. The Thunder er outscoring hold denne sæson med 9,1 point pr 100 besiddelser med Westbrook på banen og de point, der er skabt metriske, viser hans værdi til holdet denne sæson.

Westbrook har savnet otte spil i denne sæson på grund af et par skader og ankomsten af ​​hans tvillingpiger. Med Westbrook ud af lineupen har Thunder indsendt en 5-3 post.