Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

Russell Westbrook vil ikke panikere over OKC's dårlige start

Oklahoma City Thunder kunne ikke have skrevet en meget værre start til 2018-19 sæsonen, men Russell Westbrook er ikke i humør at panikere. Oklahoma City Thunder Trøje til salg online shop.

Westbrook sagde: "Vi har det godt. Vi bliver okay. Det er tidligt. Jeg er sikker på mine fyre i dette skabsrum, jeg er sikker på mig selv og mine evner for at sikre, at vi har mulighed for at vinde en ballgame. Der er ingen grund til panik. Selvfølgelig starter vi ikke den måde, vi ønskede, men vi bliver ok, og jeg vil sørge for det. Så ikke bekymret. " Du kan også købe Russell Westbrook Trøje i vores butik.

Denne sæson var tænkt at blive oprettet for at være meget anderledes, med en betydelig rosteroverførsel, momentumet på Paul George genskrevet og nogle tilføjelser for at øge deres dybde. Men Thunder er mired i deres værste franchise start siden 2007-08. Paul George Trøje med høj kvalitet!

"Der er 78 flere spil," sagde George. "For os er det et spil ad gangen. I morgen skal vi begrave dette spil, når vi ser det på film og gør dig klar til Phoenix, men tag det bare en dag, et spil ad gangen."