Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

Stephen Curry kunne vende tilbage til ansigt Raptors

Stephen Curry forventes at deltage i praksis i tirsdag uden begrænsninger forud for en mulig tilbagevenden til handling torsdag mod de østligste raptorer, sagde træneren Steve Kerr til medierne på mandag. Stephen Curry Trøje til salg online shop.

"Måske," sagde Kerr om muligheden for Curry, som har savnet ni spil med en anstrengt venstre lysken, der spillede imod Raptors. "Vi vil se, hvordan han gør i morgen."

Efter skyting mandag formiddag deltog Curry i en scrimmage. Kerr sagde, at Curry så godt ud på en gruppe, der omfattede filmrumsmedarbejdere og assisterende coach Willie Green. Du kan også købe Golden State Warriors Trøje i vores butik.

Golden State har tendens til at kræve, at spillere, der kommer tilbage fra skade, deltager i mindst et par praktikker, inden de bliver ryddet til spil. Curry vil være en fyldig øvelse tirsdag morgen, og krigerne planlægger at øve onsdag aften i Toronto. Basketball Trøjer med høj kvalitet!

I 12 spil i denne sæson er Curry gennemsnitlig 29,5 point, 6.1 hjælper og 5,0 rebounds. Krigerne er 10-2 med ham i lineupen, men bare 4-5 uden ham.