Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

Headlines

Søndag aften var første gang på to uger, at Los Angeles Lakers følte, hvordan det var at tabe, da Toronto Raptors brugte en enorm anden halvdel til at afslutte Lakers syv-kamp-sejrstræk. Basketball Trøjer NBA til salg online butik. Men selv i tabet lykkedes det LeBron James at gøre en lille smule af Lakers historie med sit spil. Med 13 point, 15 assists og 13 rebounds, indspillede James sin fjerde triple-double i sæsonen. Du kan også købe LeBron James Trøje i vores bu..
Read More
LeBron James komplimenterede Luka Doncics spil efter Los Angeles Lakers '119-110-sejr over Dallas Mavericks. Basketball Trøjer NBA til salg online butik. James og Doncic blev de første modstandere til at få tredobbelt doubler på mindst 30-10-15 i det samme spil. Du kan også købe Dallas Mavericks Trøje i vores butik. "Det er klart, at han er et stort ungt talent, jeg elsker hans spil, hans evne til ikke kun at skabe skud til sig selv, men I ved, at jeg elsker det ..
Read More
Oklahoma City Thunder havde et begrænset handelsmarked for Chris Paul, efter at de skaffede ham med den hensigt at vende ham til et andet hold. Basketball Trøjer NBA til salg online butik. Miami Heat var forbundet med en handel for Paul, men Milwaukee Bucks var en franchise, han ønskede at slutte sig til, da de forbliver udfordrere bygget omkring det regerende MVP i Giannis Antetokounmpo. Du kan også købe Milwaukee Bucks Trøje for at vise din støtte. "Jeg havde hørt,..
Read More
Anthony Davis sagde, at han ikke har noget imod at spille center, hvis det giver mening efter Los Angeles Lakers 'sejr 95-86 over Utah Jazz. Billige Basketball Trøjer til salg online butik. "Hvis det er fornuftigt, er det tydeligt, at jeg ikke har noget imod at gøre det. Og det var fornuftigt i aften," sagde Davis, der sluttede med 21 point, 7 rebounds og 5 blocks. Du kan også købe Los Angeles Lakers Basketball Trøjer i vores butik. Davis havde tidligere sagt, at han fo..
Read More
Golden State Warriors Steve Kerr opdaterede sine kommentarer om Klay Thompsons status for denne kommende sæson og sagde, at der er en chance for Thompson at vende tilbage. Billige Basketball Trøjer til salg online butik. "Rehaben går godt. Han får skud nu, han klarer sig godt, men igen en ACL, så bare være realistisk ... Jeg har sandsynligvis åbnet en dåse orme i går med den kommentar ... men det er virkelig ikke nyheder. Det er mere Vi lader døren være åben, og vi ser, h..
Read More
Hvis han kunne, ville D’Angelo Russell træne med Stephen Curry hele tiden. Derefter kunne Russell se på tæt hold, hvordan Curry foretager næsten hvert skud, han tager. Eller hvordan Curry skaber adskillelse mod stærkere forsvarere. Eller han kunne stille Curry ethvert spørgsmål, han havde siden han beundrede ham, da han voksede op. Billige Basketball Trøjer til salg online butik. I stedet har den 23-årige Russell brugt begyndelsen på sin første kampagne med Golden State ..
Read More
Los Angeles Clippers afslørede deres nye “City Edition” -uniform i går via deres optræden på forsiden af Sports Illustrated's 2019-20 NBA Preview-magasin. Billige Basketball Trøjer til salg online butik. Med et overordnet sort-hvidt udseende designet i samarbejde med Los Angeles-baserede kunstner Mister Cartoon, er uniformen "Los Angeles" på tværs af fronten i en "gammel-engelsk" stilskrifttype. Du kan også købe Los Angeles Clippers Basketball Trøjer for at vi..
Read More
Zach LaVine fremlagde sine ambitioner for denne kommende sæson med Chicago Bulls, med fokus på at vinde og få All-Star-holdet. Billige Basketball Trøjer til salg online butik. "Alt kommer med at vinde. Jeg har lyst til, hvis vi vinder og vi er i de rigtige positioner, himlen er grænsen for mig. Jeg havde et All-Star-kaliber år sidste år, men vi havde 22 sejre, så det fik en lidt fejet under tæppet, men det er sådan det skal være, når du har 20 sejre. ”Chicago Bulls Bask..
Read More
LeBron James begav Anthony Davis sin nr. 23 med Los Angeles Lakers, men reglen om, at der skal indgives ensartede ændringer inden den 15. marts, forhindrede omskiftningen i sæsonen 19-20. Billige Basketball Trøjer til salg online butik. Kilder fortæller ESPNs Dave McMenamin, at NBA ville have bøjet reglerne for at give James mulighed for at bytte sit trøjenummer, men Nike greb ind i sagen. Du kan også købe LeBron James Basketball Trøjer for at vise din støtte. Båd..
Read More
James Harden sagde, at han havde til hensigt at spille for Team USA under OL i 2020 og sagde, at "det er et af mine mål at spille for dette smukke land." Billige Basketball Trøjer til salg online butik. Harden trak sit navn tilbage til FIBA verdensmesterskabet, hvor Team USA endte som syvende. Du kan også købe James Harden Basketball Trøjer for at vise din støtte. Harden slutter sig til en gruppe af NBA-spillere, der har forpligtet sig til OL, herunder Steph Curry..
Read More
Af alle de nye parringer, der vil dukke op efter NBAs utroligt hektiske sommer, er der ingen der er så interesseret som Russell Westbrook, der slutter sig sammen med James Harden med Houston Rockets.Billige Basketball Trøjer til salg online butik. De to højdrevne vagter har tegnet sig for fire af de sidste fem scorende mesterskaber, og to af de sidste tre MVP-priser, og at bringe dem sammen er den slags gal-videnskabsbevægelse, der har gjort Daryl Moreys navn i Houston-kontoret. ..
Read More
Talet om sæsonen for Gordon Hayward er, at Boston Celtics-fronten afrunder tilbage til All-Star-form. Hvad skal der ske for at det kan blive en realitet? Billige Basketball Trøjer til salg online butik. For at Boston Celtics får mest ud af deres investering på $ 127 millioner for to år siden, er Gordon Hayward nødt til at blive en All-Star. Det var, hvad holdet troede, de betalte for, da de blækkede den tidligere Utah Jazz-stjerne til en maksimal kontrakt. Du kan også k..
Read More
NBA har informeret hold om, at de estimerer et lønstak på $ 125 millioner for 2021-sæsonen. Billige Basketball Trøjer til salg online butik. LeBron James, Kawhi Leonard, Giannis Antetokounmpo og Paul George er i øjeblikket beregnet til at være frie agenter i denne sæson. Du kan også købe Los Angeles Lakers Basketball Trøjer i vores butik. Estimatet for sæsonen 20-21 er $ 116 millioner. Estimaterne er $ 1 million lavere for 20-21 og uændrede for 21-22. Luksus..
Read More
Stephen Curry havde forberedt sig på Golden State Warriors 'bevægelse over bugten til Chase Center i San Francisco. Stephen Curry Basketball Trøjer til salg online butik. I løbet af Currys første 10 NBA-sæsoner øvede Warriors i centrum af Oakland og spillede deres hjemmekamp 11 km væk på Oracle Arena. I Chase Center vil teamet have en praksisfacilitet knyttet, og teammedarbejdere vil arbejde ud af det. Du kan også købe Golden State Warriors Basketball Trøjer i vores ..
Read More
Miami Heat har underskrevet vagt Davon Reed. Reed, der blev udkast til Phoenix Suns i anden runde (32. samlet) i NBA-udkastet i 2017, delte sidste sæson mellem Indiana Pacers og Fort Wayne Mad Ants i NBA G League. Billige Basketball Trøjer til salg online butik. Han optrådte i 34 kampe (alle starter) med Mad Ants sidste sæson og gennemsnit 13,9 point, 6,2 returer, 3,0 assists, 1,35 stjæle og 34,5 minutter, mens han også optrådte i 10 kampe med Pacers i alt 12 point, seks rebou..
Read More
Kyrie Irving og Carmelo Anthony "skubber" Brooklyn Nets til at underskrive Carmelo Anthony, ifølge en kilde, der talte med Frank Isola fra The Athletic. Billige Basketball Trøjer til salg online butik. Anthony har ikke spillet siden begyndelsen af sæsonen 18-19 med Houston Rockets. Det er uklart, om Sean Marks er villig til at tage en chance for at underskrive Anthony. Du kan også købe Brooklyn Nets Basketball Trøjer for at vise din støtte. Anthony skulle efter planen..
Read More
Du kender måske ikke Royce White, en tidligere NBA-spiller til Houston Rockets. Men hans kommentarer får din opmærksomhed. Billige Basketball Trøjer til salg online butik. I en nylig samtale med Fanatics View gik White på en løbetid om, hvordan LeBron James har svigtet sin ven Carmelo Anthony ved ikke at få ham underskrevet til Los Angeles Lakers. Du kan også købe LeBron James Basketball Trøjer for at vise din støtte. ”LeBron går rundt her, som om han er spille..
Read More
Draymond Green imødekom de nedsatte forventninger til Golden State Warriors på vej ind i næste sæson og fortalte Rachel Nichols i et interview på ESPNs "The Jump", at han ikke synes om at have underdog-chip på skulderen igen. Billige Basketball Trøjer til salg online butik. "Jeg har hørt folk sige, at vi ikke kommer til slutspil ... det er bare, som det er total respekt, men ikke anderledes end den respekt, vi alle har fået i årevis. Jeg kan godt lide det. Du ved, at være ..
Read More
Kyle Kuzma mener, at han kan blive den "tredje stjerne" for Los Angeles Lakers. Lakers erhvervede Anthony Davis denne sæson og fortsatte også med at underskrive Kawhi Leonard. Billige Basketball Trøjer til salg online butik. "Jeg føler ikke noget pres, men jeg tror, at jeg er i stand til at være den superstjerne," fortalte Kuzma til ESPN. "Jeg laver en masse arbejde. Mine fremskridt gennem min rejse viser, at jeg kan være der. Jeg udviklede mig hvert eneste år, går tilba..
Read More
CJ McCollum har accepteret en forlængelse af tre år med Portland Trail Blazers. Billige Basketball Trøjer til salg online butik. Den 27-årige McCollum gennemsnit 21,0 point sidste sæson, hvilket hjalp Portland med at komme til finalen i Western Conference. Den 6-fods-3 skydebeskyttelse, der blev valgt af Trail Blazers med det 10. samlede valg i udkastet til 2013, har i gennemsnit været mindst 20,8 point i de sidste fire år. Du kan også købe Portland Trail Blazers Basketball ..
Read More
Hvor meget ville du betale for Michael Jordans sidste sæson Chicago Bulls Billige Basketball Trøjer? På søndag blev Jordans trøje den højeste pris, der er betalt for en Jordan-samlerobar nogensinde på en auktion, ifølge ESPNs Darren Rovell. Jordan blev også solgt på auktionen og spillede slidte sko fra NBA-finalen i 1996 for $ 34.160. Chicago Bulls Basketball Trøjer til salg online butik. Ken Goldin fra Goldin Auctions sagde, at ingen, der har været ude af spillet fæ..
Read More
Giannis Antetokounmpo er en af de unge stjerner i ligaen og er klar til at skabe en stor arv i NBA. Efter at have vundet sin første nogensinde mest værdifulde spiller-pris sidste sæson, er Milwaukee Bucks nummer 34 Billige Basketball Trøjer ejer favoritten til at gentage trenden og vinde sin anden MVP-pris i sæsonen 2019/20. Westgate Las Vegas Superbook odds for den kommende sæson er blevet afsløret med Antetokounmpo som en 3/1 favorit til at vinde prisen i ryggen til ryggen. ..
Read More
RC Buford forbereder sig på at flytte ind i en ny rolle med San Antonio Spurs, der gør det muligt for Brian Wright at stige til general manager. Wright vil rapportere direkte til Buford. Billige Basketball Trøjer til salg online shop. Wright blev ansat som assisterende general manager for Spurs i 2016. Kilder fortæller Jabari Young of the Athletic, at Wright er blevet mere involveret i Spurs i løbet af det sidste år og endda udbudt handelskald på Kawhi Leonard-aftalen i 2018. ..
Read More
NBA offseason ændrede ikke dramatisk Detroit Pistons. Omkring ligaen var der imidlertid stor bevægelse, og det afspejles i nye odds for at vinde NBA-mesterskabet. Billige Basketball Trøjer til salg online shop. Los Angeles Clippers, der tilføjede Kawhi Leonard og Paul George, er favoritterne til at vinde titlen med 7-2 odds, ifølge VegasInsider.com. Los Angeles Clippers Basketball Trøjer med høj kvalitet! Milwaukee Bucks er næste ved 11-2, og Los Angeles Lakers, der ..
Read More
Houston Rockets har erhvervet nummer 0 Billige Basketball Trøjer ejer Russell Westbrook fra Oklahoma City Thunder for Chris Paul, første runde plukker i 2024 og 2026 sammen med pick swaps i 2021 og 2025. Valgene i 2024 og 2026 er beskyttet 1 til 4 , mens byttet i 2021 er beskyttet 1-4 (Thunder kan bytte Clippers 'pick eller Heat Pick) og 1-20 i 2025.Houston Rockets Basketball Trøjer til salg online shop. Torden begyndte at udforske en Westbrook-handel efter deres aftale med P..
Read More
Los Angeles Lakers forventer at starte LeBron James på point guard denne sæson. Billige Basketball Trøjer til salg online shop. Danny Green vil starte ved skydning, mens Anthony Davis, Kyle Kuzma og DeMarcus Cousins sandsynligvis vil være Lakers tre frontcourt spillere. Du kan også købe LeBron James Basketball Trøjer til at vise din støtte. Lakers har også Rajon Rondo, Quinn Cook og Alex Caruso på rosteren ved punktvagt. ..
Read More
Dallas Mavericks forbereder sig på at underskrive Delon Wright til et tilbudsark, når moratoriet løftes den 6. juli. Billige Basketball Trøjer til salg online shop. Wright er et begrænset friagent, som vil give Memphis Grizzlies kamprettigheder. Wright kunne også have tilbud fra andre hold. Du kan også købe Dallas Mavericks Basketball Trøjer for at vise din støtte. Grizzlies købte Wright på handelsfristen som en del af Marc Gasol-handel med Toronto Raptors. ..
Read More
Golden State Warriors planlægger at tilbyde Klay Thompson en femårig, $ 190 millioner max kontrakt i starten af gratis bureau på søndag kl 18:00 ET. Billige Basketball Trøjer til salg online shop. Tilbuddet forventes at fremskynde Krigernes proces, når en formel aftale med Thompson og hans agent Greg Lawrence. Du kan også købe Golden State Warriors Basketball Trøjer for at vise din støtte. Thompson planlagde at mødes med Los Angeles Clippers og Los Angeles Lakers,..
Read More
Los Angeles Lakers 'handel med New Orleans Pelicans for Anthony Davis forventes afsluttet den 6. juli, kilder fortæller Sam Amick of The Athletic. Billige Basketball Trøjer til salg online shop. Pelicans holder kontrol over handelens timing. Lakers ville nødt til at incitivere PElicans ved at tilføje ekstra stykker. En 6. juli handel vil forlade Lakers med 23,7 millioner dollars i dækrum eller 27,7 millioner dollars, hvis Davis frafalder sin handelsspiller. Du kan også købe Lo..
Read More
Kevin Durant og nummer 11 Billige Basketball Trøjer ejer Kyrie Irving diskuterede muligheden for at spille sammen som medlemmer af New York Knicks eller Brooklyn Nets, ifølge kilder. Durant vil næsten helt sikkert savne hele 19-20 sæsonen efter operationen for at reparere en sprængt achillessænder. Boston Celtics Basketball Trøjer til salg online shop. Boston Celtics håber nu, at de kan genskrive Irving og handle for Anthony Davis. ..
Read More
Det er den tid på året, hvor hold er knyttet til frie agenter navne, og tyverne har knyttet til deres første af sommeren. Billige Basketball Trøjer til salg online shop. Stadionets Shams Charania rapporterede tirsdag, at tyskerne forventes at vise interesse for Celtics fremad Marcus Morris, når det frie agentur begynder senere i denne måned. Du kan også købe Chicago Bulls Basketball Trøjer for at vise din støtte. Morris bliver 30 år denne sommer og har lige a..
Read More
Steph Curry er begunstiget til at vinde NBA Finals MVP, som ville være den første af hans karriere. Billige Basketball Trøjer til salg online shop. Caesars Sportsbook åbnede Curry som en -150 favorit til at vinde MVP. Kawhi Leonard er anden favorit på +275. Draymond Green og Klay Thompson har hver især 9-1 odds for at vinde MVP. Du kan også købe Stephen Curry Basketball Trøjer til at vise din støtte. Curry sagde, at han hellere ville fokusere på holdresultater end..
Read More