Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

De mennesker, som Lakers så frem til, åbnede endelig ild

Los Angeles Lakers besejrede Sacramento Kings 115-94 som gæst, og de startede en god start for de 7 på hinanden følgende besøgende. Kyle Kuzma er Lakers 'mester for at vinde dette spil.Han tager den tunge byrde i den offensive ende for at lede holdet. Den mest iøjnefaldende statistik for Kuzma dette spil er de vindende point. Da han var på banen, vandt holdet med 29 point,Billige Basketball Trøjer hvilket er nok til at afspejle hans værdi. Det er hans fremragende præstation, der etablerede Lakers sejr.

Kuzma spillede en vigtig rolle, da Lakers lavede et lille klimaks i andet kvartal for at etablere føringen, og da kongerne satte i gang et modangreb i tredje kvartal og mindskede hullet til 10 point, tog Kuzma op for at overtage spillet. Med 33,2 sekunder tilbage i tredje kvartal ramte Kuzma en trepeger øverst i buen, hvilket stabiliserede situationen for Lakers. Efter starten af ​​fjerde kvartal opretholdt Kuzma en god fornemmelse. Han scorede først et gennembrud og ramte derefter en trepeger i en 0-graders vinkel til højre. Han scorede 5 point og førte holdet til en 12-4 spurt Lakers udnyttede. Åben til 23 point forseglede de næsten sejren.

Siden Zhan Mei var fraværende, har folk ventet på, at Kuzmas offensiv skulle bryde ud, og han fyrede ikke fuldt ud før dette spil mod kongen. Dette er en manifestation af Kuzmas evne. Lakers møder stærkere modstandere i deres næste road trip. De har brug for Kuzma for at holde kontakten, Los Angeles Lakers Trøje så holdet bliver mere konkurrencedygtigt, og dette er den bedste mulighed for Kuzma for at bevise sin værdi.